Tam palamut zamanı,kızartma yerine bu şekilde deneyin hem hafif hem de lezzetli,hatta ertesi gün soğuk olarak ta servis yapabilirsiniz yanında bol limonlu roka salatası ile.
Malzemeler:
- 2 yada 3 tane dilimlenmiş palamut
- 1 kuru soğan
- 1 domates
- 2-3 diş sarımsak
- 2 tane sivri biber
- yarım çay bardağı sızma zeytinyağ
- yarım çay bardağı üzüm sirkesi
- tuz
- kekik pulbiber
Yapılışı:
- pilav tenceresinin tabanına balıkları yerleştirelim
- üstüne dilimlenmiş sebzeleri ve baharatları serpelim
- yağ ve sirkeyi de döküp kısık ateşte yarım saat kadar pişirelim
AFİYET OLSUN.........
ellerinize sağlık harika görünüyor ben pek sirke sevmem limon suyu kullansak yerine olur mu acaba
YanıtlaSilSevgili mormenekşeler,ben de sizin gibi sirke sevmem ama sirke kokusu ve tadı hiç olmuyor hatta ev balık bile kokmuyor.deneyin beğeneceksiniz.
YanıtlaSilbalıklardan palamut zamanı dimi....ellerinize sağlık...nefis görünüyor...
YanıtlaSilEllerinize sağlık. Çok leziz görünüyor.
YanıtlaSilSaygılar..
eline sağlık
YanıtlaSilçok lezziz gözüküyor...
Tam palamut zamanı..Ellerinize saglık..Sevgiler.Aida
YanıtlaSilbenim için balık dedin mi hayat durur..inanılmaz severim..
YanıtlaSilsenin palamutta harika görünüyor..ellerine sağlık..sevgiler..
canımcım ellerine sağlık.
YanıtlaSilaldım kaçıyorum.
beklerim.
I like it when individuals get togethеr anԁ share thoughts.
YanıtlaSilGrеat blog, keеp it up!
Also see my web page - dictionary of dream