30 Eylül 2012 Pazar

Sirkeli Palamut Buğulama


           Tam palamut zamanı,kızartma yerine bu şekilde deneyin hem hafif hem de lezzetli,hatta ertesi gün soğuk olarak ta servis yapabilirsiniz yanında bol limonlu roka salatası ile.
            Malzemeler:

  • 2 yada 3 tane dilimlenmiş palamut
  • 1 kuru soğan
  • 1 domates
  • 2-3 diş sarımsak
  • 2 tane sivri biber
  • yarım çay bardağı sızma zeytinyağ
  • yarım çay bardağı üzüm sirkesi
  • tuz
  • kekik pulbiber     


             Yapılışı:

  • pilav tenceresinin tabanına balıkları yerleştirelim
  • üstüne dilimlenmiş sebzeleri ve baharatları serpelim
  • yağ ve sirkeyi de döküp kısık ateşte yarım saat kadar pişirelim
    AFİYET OLSUN.........

9 yorum:

  1. ellerinize sağlık harika görünüyor ben pek sirke sevmem limon suyu kullansak yerine olur mu acaba

    YanıtlaSil
  2. Sevgili mormenekşeler,ben de sizin gibi sirke sevmem ama sirke kokusu ve tadı hiç olmuyor hatta ev balık bile kokmuyor.deneyin beğeneceksiniz.

    YanıtlaSil
  3. balıklardan palamut zamanı dimi....ellerinize sağlık...nefis görünüyor...

    YanıtlaSil
  4. Ellerinize sağlık. Çok leziz görünüyor.

    Saygılar..

    YanıtlaSil
  5. eline sağlık

    çok lezziz gözüküyor...

    YanıtlaSil
  6. Tam palamut zamanı..Ellerinize saglık..Sevgiler.Aida

    YanıtlaSil
  7. benim için balık dedin mi hayat durur..inanılmaz severim..
    senin palamutta harika görünüyor..ellerine sağlık..sevgiler..

    YanıtlaSil
  8. canımcım ellerine sağlık.
    aldım kaçıyorum.
    beklerim.

    YanıtlaSil
  9. I like it when individuals get togethеr anԁ share thoughts.
    Grеat blog, keеp it up!
    Also see my web page - dictionary of dream

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.Fikirleriniz benim için çok önemli.