Malzemeler:
- 4 orta boy patates
- 1 küçük kavanoz garnitür
- rendelenmiş kaşar
- konserve mısır
- sosis,sucuk(evde ne varsa)
- istenirse kornişon turşu
- 1 yemek kaşığı tereyağ
- ketçap,mayonez
Yapılışı:
- haşlanmış patates sıcakken tereyağ ve tuz ile birlikte ezilir.İstenirse biraz da kaşar rendesi ilave edilir.
- küçük dikdörtgen borcama bastırarak yayılır.
- üzerine garnitür,mısır,sosis(sosisleri ayrı bir yerde salçalı pişirdim)en üste de kaşar veya parmesan rendesi dökülür
- 200 derece fırında sadece kaşarlar eriyinceye kadar pişirilir
- dilimlenip tabaklara alınca ketçap ve mayonezle birlikte servis yapılır.
Ben de bayıldım :)
YanıtlaSilNe şahane olmuş öyle,hem pratik hem lezzetli..
En kısa zamanda denemeliyim :)
Ellerine sağlık..
sevgilerimle..
gayet hoş hemen denenmeli. :)
YanıtlaSilellerine saglik tatlim harika olmus.. cok nefisss görnüyor.. hemde pratik:)) ohhh daha ne olsun...sicacik sevgilerimle.. ;)
YanıtlaSilÇok severim. Harika olmuş ellerine sağlık.
YanıtlaSilİşte buna bayılıyorum!
YanıtlaSilTepside olması bana da cazip geliyor,pratiklik açısından.Ellerine sağlık ablacığım.Mutlu haftalar!
çok güzel olmuş canım kızlar ağzının tadını bilyorlarmış:) ellerine sağlık..
YanıtlaSilvalla bende bayılarak yerim çok severim çünki:)))
YanıtlaSilharika olmuş canım ellerine sağlık