Malzemeler:
- 2 orta boy kereviz ve yaprakları
- 1 adet kuru soğan
- 1 adet havuç
- yarım çay bardağı zeytinyağ
- 2 portakalın suyu
- biraz tuz
- 1 yemek kaşığı şeker
- soğanları yemeklik doğrayıp,yağı kızdırdığımız tencerede biraz kavuralım
- havuçları ve kereviz saplarını doğrayalım
- kerevizleride soyup küp şeklinde doğrayıp havuçlarla birlikte tencereye alalım
- tuz,şeker ve portakalın suyunu ekleyip kısık ateşte kerevizler yumuşayana kadar pişirelim.
- soğuduktan sonra servis yapalım.
Afiyet olsun.
Ellerine saglik bende cok severim, hem besleyici hem lezzetli.
YanıtlaSilkerevize bir türlü alışamadım...ama senin yemeğin o kadar renkli ve güzel görünüyor ki seveceğim sanki...ellerine sağlık...
YanıtlaSiltatlım ellerine sağlık
YanıtlaSilafiyet bal olsun şifa olsun
ellerinize sağlık yemeğinden çok salatasını severim :)
YanıtlaSilsevgiler...
çok lezzetli görünüyor,ellerine sağlık..
YanıtlaSilmmh nefiss görünüyor, cok severim bende.. ellerine saglik canim.. kocaman sevgilerimle..
YanıtlaSil